Tłumacz Google
Strona głównaSerowarstwoPodpuszczka Sucha 5x1g mikrobiologiczna MicroClag
Koagulant mikrobiologiczny w granulacie to preparat enzymatyczny czystości spożywczej otrzymany w wyniku fermentacji Rhizomucor miehei. Koagulant ten zawiera enzym koagulujący mleko, specyficzną peptydazę, której skład aminokwasowy jest porównywalny z enzymami podpuszczki cielęcej.
Koagulant ten stosuje się do produkcji różnych typów sera.
Parametry:
- Aktywność ≥ 2200 IMCU/g (1:150 000 MCU)
- Dozowanie: 1 doza na 20 litrów mleka.
Koagulanty mikrobiologiczne (płynne i w granulacie) wykazują wiele zalet:
- oszczędność kosztów
- powszechność zastosowania
- optymalna jakość sera
- certyfikat Kosher/Halal
- produkt wegetariański
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Klienci polecają również:
Szukaj