Tłumacz Google
Strona głównaSerowarstwoPodpuszczka Płynna 50ml mikrobiologiczna MicroClag
MicroClage koagulant mikrobiologiczny w płynie to preparat enzymatyczny czystości spożywczej otrzymany w wyniku fermentacji Rhizomucor miehei. Koagulant MicroClage zawiera enzym koagulujący mleko, specyficzną peptydazę, której skład aminokwasowy jest porównywalny z enzymami podpuszczki cielęcej.
Parametry:
- Koagulant ten stosuje się do produkcji różnych typów sera.
- Aktywność ≥ 750 IMCU/ml (1:51 000 MCU)
- Dozowanie: 40 ml na 1000 litrów mleka
Koagulanty mikrobiologiczne (płynne i w granulacie) wykazują wiele zalet:
- oszczędność kosztów
- powszechność zastosowania
- optymalna jakość sera
- certyfikat Kosher/Halal
- produkt wegetariański
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Klienci polecają również:
Szukaj