Anyż gwiaździsty - gwiazdki ma słodki i intensywny aromat oraz charakterystyczny smak. Używa się go do różnych mięs pieczonych, ryb i warzyw. Nadaje aromat kompotom, likierom i nalewkom. Jest dodatkiem do ciast, budyni i deserów. Gwiazdki można wykorzystywać do dekoracji potraw.
Parametry:
Kraj pochodzenia: Wietnam
Frakcja: gwiazdki
Kolor: naturalny kolor brunatny
Zapach: charakterystyczny dla anyżu
Smak: charakterystyczny dla anyżu
Metoda suszenia: wysuszonyh w sposób naturalny na słońcu
Składniki: anyż gwiaździsty
Opakowanie: saszetka przezroczysta typu DOYPACK z zamknięciem strunowym
ANYŻ TO PRODUKT NATURALNY! Oznacza to, że w opakowaniu znajdują się różnej wielkości gwiazdki, jak stworzyła je natura.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możemy wykorzystywać pliki cookies własne oraz naszych partnerów w celach analitycznych i marketingowych, również w celu dopasowania treści reklamowych do Twoich preferencji. Możesz zaakceptować wykorzystanie wszystkich tych plików lub dostosować użycie plików do swoich preferencji.