Migdały są dodatkiem do różnorodnych wyrobów piekarniczych, cukierniczych i lodowych: ciast, tortów, drobnych wypieków, makaroników, batonów, czekolad, lodów, deserów. W cukiernictwie szerokie zastosowanie znajduje miazga migdałowa, która jest podstawą masy marcepanowej.
Parametry:
Kraj pochodzenia: USA
Składniki: 100% płatek migdał
Postać: 0,4-0,6mm
Barwa: baila do kremowej
Zapach: naturalny, bez obcych zapachów
Smak: właściwy, bez obcych i jełczenia
Opakowanie: typu doypack przezroczyste z zamknięciem strunowym
Warunki przechowywania: pomieszczenie suche, przewiewne, wilgotność względna do 75%, temperatura max 25C, chronić od śiwtała
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możemy wykorzystywać pliki cookies własne oraz naszych partnerów w celach analitycznych i marketingowych, również w celu dopasowania treści reklamowych do Twoich preferencji. Możesz zaakceptować wykorzystanie wszystkich tych plików lub dostosować użycie plików do swoich preferencji.