Płatki drożdżowe nieaktywne mają delikatnie serowy posmak. Posiadają wyjątkowe wartości odżywcze i właściwości pro zdrowotne. Zawierają aminokwasy egzogenne, witaminy z grupy B, charakteryzują się wysoką zawartością białka. Bardzo dobrze wpisują się w dietę wegan i wegetarian, uzupełniając ich jadłospis o cenne składniki. Mają niską zawartość tłuszczu i są pozbawione dodatku cukru czy środków konserwujących.
Zastosowanie: do zup, sosów, sałatek, musli lub jako posypka do kanapek. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Parametry:
Kraj pochodzenia: Niemcy/Ukraina
Konsystencja:płatki
Składniki: płatki drożdżowe nieaktywne
Opakowanie: saszetka przezroczysta typu DOYPACK z zamknięciem strunowym
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możemy wykorzystywać pliki cookies własne oraz naszych partnerów w celach analitycznych i marketingowych, również w celu dopasowania treści reklamowych do Twoich preferencji. Możesz zaakceptować wykorzystanie wszystkich tych plików lub dostosować użycie plików do swoich preferencji.