The Long Zhu Black pochodzi z słynnej prowincji Fujian.
Herbatę po zerwaniu pozostawia się do więdnięcia, następnie jest fermentowana, prażona i zwijana ręcznie do solidnych pereł. Wreszcie przychodzi czas na suszenie, sortowanie i pakowanie.
Parametry:
Kraj uprawy: Chiny
Składniki: herbata czarna Long zhu Black ( duże kulki )
Herbata: czarna
Opakowanie: saszetka typu DOYPACK z zamknięciem strunowym
Herbatę czarnąnajlepiej parzyć w temperaturze 90°C przez 3-4 minuty w zależności od upodobań.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możemy wykorzystywać pliki cookies własne oraz naszych partnerów w celach analitycznych i marketingowych, również w celu dopasowania treści reklamowych do Twoich preferencji. Możesz zaakceptować wykorzystanie wszystkich tych plików lub dostosować użycie plików do swoich preferencji.