Papryka słodka charakteryzuje się wyraźnym aromatem i słodkawym smakiem. Wyśmienicie komponuje się z daniami z ryb, fasoli, gulaszem oraz gęstymi sosami. Stanowi znakomite uzupełnienie potraw kuchni śródziemnomorskiej, węgierskiej oraz polskiej.
Kraj pochodzenia: Hiszpania
Konsystencja:mielona
Warunki przechowywania:pomieszczenia suche, wilgotność względna do 75%, temperatura max. 25°C, chronić od światła
Opakowanie:typu Doypack z zamknięciem strunowym
Saszetka doypack:
Perforacja laserowa
Laserowo perforowana linia wraz z Easy Open umożliwia łatwe otwarcie opakowania w linii prostej.
Zipper
Otwarcie strunowe umożliwiające wielokrotne otwarcie i zamknięcie opakowania. Funkcjonalne w szczególności w przypadku produktów sypkich.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możemy wykorzystywać pliki cookies własne oraz naszych partnerów w celach analitycznych i marketingowych, również w celu dopasowania treści reklamowych do Twoich preferencji. Możesz zaakceptować wykorzystanie wszystkich tych plików lub dostosować użycie plików do swoich preferencji.