Jabłko liofilizowane - owoce liofilizowane zawiera miedź, mangan, witamina E, B6 i C. Miedź pomaga w prawidłowym transporcie żelaza w organizmie i pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego. Mangan wpływa na tworzenie tkanek łącznych. Witamina E pomaga w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym.
Parametry:
Kraj produkcji: Polska
Składniki: jabłko kostka liofilizowane
Rozmiar: 0-6mm
Opakowanie: saszetka doypack z zamknięciem strunowym
Wartość odżywcza w 100 g:
wartość energetyczna: 1487 kJ/352 kcal
tłuszcze: 2,8 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możemy wykorzystywać pliki cookies własne oraz naszych partnerów w celach analitycznych i marketingowych, również w celu dopasowania treści reklamowych do Twoich preferencji. Możesz zaakceptować wykorzystanie wszystkich tych plików lub dostosować użycie plików do swoich preferencji.