Gorczyca Biała - jednym z najczęstszych zastosowań gorczycy w kuchni jest marynowanie potraw, wykorzystanie jako środek konserwujący oraz oczywiście wykorzystanie jako składnik musztardy.
Parametry:
Kraj pochodzenia: Indie
Barwa: jasnożółta, zółta, dopisczalny biały nalot ustępujący po potarciu oraz obecności nasion szarych i zielonkawych
Zapach: bez zapachu
Smak: ostry, piekący, bez obcego posmaku
Składniki: gorczyca biała ziarno
Opakowanie: saszetka typu DOYPACK z zamknięciem strunowym
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możemy wykorzystywać pliki cookies własne oraz naszych partnerów w celach analitycznych i marketingowych, również w celu dopasowania treści reklamowych do Twoich preferencji. Możesz zaakceptować wykorzystanie wszystkich tych plików lub dostosować użycie plików do swoich preferencji.