Tłumacz Google
Suszone drożdże piekarskie do wypieku pieczywa , ciast i pizzy.
Wyselekcjonowany, aktywny szczep drożdży Saccharomyces cerevisiae, przeznaczony do szybkiej fermentacji ciasta.
Drożdże należy dozować zgodnie z informacjami zawartymi w przepisie na wybrane ciasto. 8 g suszonych drożdży odpowiada 25 g drożdży świeżych.
Drożdże można mieszać bezpośrednio z mąką bez sporządzania rozczynu. Do mieszaniny dodać pozostałe składniki, wyrobić ciasto pozostawić w cieple do wyrośnięcia, po czym piec zgodnie z przepisem.
Składniki:
Suszone drożdże Saccharomyces cerevisiae, olej roślinny, Guma arabska (E414), kwas askorbinowy (E300) monostearynian sorbitolu (E491)
Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym pojemniku w ciemnym, suchym chłodnym miejscu.
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Klienci polecają również:
Szukaj