Malina czarna (Rubus occidentalis, podrodzaj Idaeobatus), zwana również maliną zachodnią, to mniej znany od maliny właściwej, występujący w Polsce owoc, który - ze względu na potwierdzone właściwości prozdrowotne – zdecydowanie powinien na stałe zagościć w diecie wspierającej zdrowie i budującej odporność.
Parametry:
Kraj produkcji:Polska
Składniki:owoce czarnej maliny (Rubus occidentalis, podrodzaj Idaeobatus) 100%, poddane procesowi liofilizacji premium Lioforte, bez użycia mikrofal
100% naturalny
Naturalnie bezglutenowy
Produkt odpowiedni dla wegan
Opakowanie: saszetka doypack z zamknięciem strunowym
Wartość odżywcza w 100 g:
wartość energetyczna: 1250 kJ/349 kcal
tłuszcze: 6,8 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,4 g
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możemy wykorzystywać pliki cookies własne oraz naszych partnerów w celach analitycznych i marketingowych, również w celu dopasowania treści reklamowych do Twoich preferencji. Możesz zaakceptować wykorzystanie wszystkich tych plików lub dostosować użycie plików do swoich preferencji.