Jeżyna (Rubus L. subgenus Rubus Watson), zwana również ożyną lub ostrężyną, jest botaniczną kuzynką maliny i, podobnie jak malina, należy do ścisłej czołówki polskich superfoods, rodzimej superżywności, odznaczającej się wysoką wartością odżywczą i skutecznie wspomagającej zdrowie.
Parametry:
Kraj produkcji:Polska
Składniki:owoce jeżyny BIO (Rubus L. subgenus Rubus Watson) 100%, poddane procesowi liofilizacji premium Lioforte, bez użycia mikrofal
100% naturalny
Naturalnie bezglutenowy
Produkt odpowiedni dla wegan
Opakowanie: saszetka doypack z zamknięciem strunowym
Wartość odżywcza w 100 g:
wartość energetyczna: 1250 kJ/349 kcal
tłuszcze: 3,9 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możemy wykorzystywać pliki cookies własne oraz naszych partnerów w celach analitycznych i marketingowych, również w celu dopasowania treści reklamowych do Twoich preferencji. Możesz zaakceptować wykorzystanie wszystkich tych plików lub dostosować użycie plików do swoich preferencji.