Wost serowarski Pasta ochronna - polioctan - oliwkowy, 100 g

Powłoka serowarska na bazie dyspersji kopolimerowej w wodzie. Odpowiednia do skórki sera twardego i półtwardego.
Powłokę należy nanosić w 2-3 warstwach, przy użyciu specjalnej gąbki, ściereczki lub dłonią.
Umożliwia naturalny proces dojrzewania sera
- pomaga zapobiegać rozwojowi pleśni i drożdży
- zapobiega utracie wagi podczas przechowywania
- zapewnia ochronę przed uszkodzeniami mechanicznymi
- poprawia wygląd sera
Charakterystyka produktu
- typ: dyspersja kopolimerów
- kolor: różne - do wyboru
- lepkość: 7.000 - 8.000 mPa.s. (Brookfield 23°C)
- pH: 3,5 - 4,0
- minimalna temperatura formowania powłoki; 6-7 °C
Mikrobiologia
- całkowita liczba płytek:; < 1,104
- enterobacteriaceae: < 10 / g
- listeria monocytogenes; nieobecne w 25 g
- drożdże i pleśnie: < 100 / g
Zastosowanie / aplikacja produktu
- produkt jest gotowy do użycia ręcznego
- w razie potrzeby można dodać wody
- tak długo, jak produkt pozostaje w formie płynnej, maszyny, narzędzia, półki itp. mogą być łatwo czyszczone za pomocą gorącej wody
Przechowywanie
- przechowywane w zamkniętych opakowaniach w temperaturze od 5 do 25 °C (najlepiej 10-15 °C)
- użycie przy produkcji w kolejności odbioru od dostawcy: pierwsze weszło - pierwsze wyszło
- okres przechowywania wynosi około 6 miesięcy od produkcji (data podana na opakowaniu)
Formalności
- dla wszystkich istotnych aspektów związanych z prawodawstwem, takich jak GMO i/lub alergeny, oświadczenia dotyczące
produktu są dostępne na żądanie
- MSDS dla produktu jest dostępny na życzenie
Jesteśmy liderem zaopatrzenia małych mleczarni, mlecznych gospodarstw rolnych oraz domowych serowarów hobbystów.
W naszej organizacji posiadamy wdrożony system HACCP gwarantujący najwyższą jakość produktów oraz obsługi Klienta.
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.