Kompozycja zawierająca rośliny typowe dla kuchni włoskiej takie jak bazylia, brokuł, cykoria, rukola i sałata liściasta. Doskonale komponuje się ze świeżymi warzywami oraz pieczywem, lub jako dodatek do gotowych potraw. Wysiew do pojemników na parapecie okiennym przez cały rok lub do gruntu przez cały sezon wegetacyjny na głębokość 0,5 cm. Pierwszy zbiór liści przeprowadza się po 3-4 tygodniach, gdy osiągną wysokość 8 -10 cm. Liście roślin szybko odrastają, dlatego z jednego wysiewu można uzyskać 2 -3 zbiory.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możemy wykorzystywać pliki cookies własne oraz naszych partnerów w celach analitycznych i marketingowych, również w celu dopasowania treści reklamowych do Twoich preferencji. Możesz zaakceptować wykorzystanie wszystkich tych plików lub dostosować użycie plików do swoich preferencji.