Rzodkiewka o bordowy liściach i czerwono-białych łodygach ma wyrazisty ostry korzenno-orzechowy smak bogaty w substancje odżywcze. Kiełki tej odmiany nie tylko dobrze smakuję lecz także świetnie prezentuje się na talerzu i w różnego rodzaju potrawach. Dodaje się je do sałatek, kanapek, twarożku, jaj a także rozdrobnione do zup.
Parametry:
Składniki: nasiona na kiełki rzodkiewki china Rose
Czas kiełkowania: 5-6 dni
Czas namaczania nasion: 4-6 h
Zalecana metoda hodowli: kiełkownica, słoik
Jak jeść: surowe
Opakowanie: saszetka typu doypack z zamknięciem strunowym
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możemy wykorzystywać pliki cookies własne oraz naszych partnerów w celach analitycznych i marketingowych, również w celu dopasowania treści reklamowych do Twoich preferencji. Możesz zaakceptować wykorzystanie wszystkich tych plików lub dostosować użycie plików do swoich preferencji.