Opinie o Nas
Tłumacz Google
Kwiaty na tort Kwiatowe Rarytasy 10g Jadalne Jadalne
Szybki podgląd
10,00 zł
Kwiaty na tort Kwiatowe Rarytasy 20g Jadalne Jadalne
Szybki podgląd
17,00 zł
Kwiaty na tort Kwiatowy Raj - 10g Kwiaty Jadalne
Szybki podgląd
10,00 zł
Kwiaty na tort Kwiatowy Raj - 20g Kwiaty Jadalne
Szybki podgląd
17,00 zł
Kwiaty na tort Kulinarny ogród - 10g Kwiaty Jadalne
Szybki podgląd
10,00 zł
Kwiaty na tort Kulinarny ogród - 20g Kwiaty Jadalne
Szybki podgląd
17,00 zł
Słonecznik łuskany ziarno Doypack -  5kg
Szybki podgląd
33,00 zł
Oregano 200g Suszone liść przypraw
Szybki podgląd
9,00 zł
Oregano 200g Suszone liść przypraw
Szybki podgląd
9,00 zł
Herbata Czerwona PUERH Medium - 1kg liściasta
Szybki podgląd
55,00 zł
Curry - 200g
Szybki podgląd
6,00 zł
Strona głównaKiełkiKiełki Kalarepa Czerwona - 100g nasiona na

Kiełki Kalarepa Czerwona - 100g nasiona na

17,00 zł
Producent: winoszarnia
Kod: KKC100
EAN: 5903900976398
Wysyłka:48 godzin
Produkt dostępny (97 )
Waga:0.10 kg
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

Ilość:szt

Zyskujesz 1 punktów Punkty programu lojalnościowego
Kupując produkty objęte programem lojalnościowym, zbierasz punkty, które możesz później wymienić na kupony rabatowe do wykorzystania w sklepie.
Opcja dostępna tylko dla klientów zarejestrowanych.

Kiełki Kalarepy Czerwonej maja przyjemny smak i mogą być używane jako dodatek do sałatek, przystawek czy drugich dań zarówno na ciepło i zimno.

Parametry:

  • Składniki: nasiona na kiełki Kalarepa Czerwona
  • Opakowanie: saszetka doypack z zamknięciem strunowym
  • Czas kiełkowania: 5-6 dni
  • Czas namaczania nasion: 10-12h
  • Nawadnianie: 2-3 razy dziennie
  • Zalecana metoda hodowli: kiełkownica, słoik
  • Jak jeść: surowe

Wartości odżywcze kiełków

  • Witaminy: A, B1, B2, B3, C
  • Składniki mineralne: żelazo, jod, magnez, potas, siarka, cynk

źródło: Kiełki w domowym ogrodzie

Przygotowanie kiełków:

Produkcja kiełków w domu jest bardzo prosta do wykonania przy użyciu kiełkownicy Toraf. Postępując zgodnie z instrukcją obsługi kiełki są gotowe do spożycia po upływie 3-4 dni. Kiełkownika umożliwia jednoczesną uprawę 3 rodzajów kiełków. Dodatkowe informacji na stronie www.toraf.pl. Inną metodą produkcji kiełków jest produkcja kiełków w słoiku. W tym celu należy wypłukać nasiona następnie przesypać do wcześniej wyparzonego naczynia i zalać przegotowaną letnią wodą. Moczyć przez kilka godzin, potem wodę zlać, a nasiona wypłukać, naczynie nakryć gazą, obwiązać i odstawić w ciepłe (18-22oC), nie nasłonecznione miejsce. W tym czasie kiełki należy przepłukiwać 2 razy dziennie wodą. Kiełki są gotowe do spożycia przy długości ok. 1-2cm, po 3-4 dniach.

Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!

Napisz recenzję

Właściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.

Użytkownik Allegro
0.00% Pozytywnych komentarzy
Typ
Ostatnie
7 dni
Ostatnie
30 dni
Wszystkie
Polecam
0
0
Nie polecam
0
0
Zgodność z opisem
Obsługa kupującego
Koszt wysyłki
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.