Kadayif ciasto Kataifi ciasto na czekoladę Dubajskiej Kadaify

Ciasto Kataifi (Kadayif) to tradycyjne cienkie ciasto w formie długich nitek, używane w kuchniach Bliskiego Wschodu, Grecji, Turcji i Bałkanów. Stanowi bazę do wyrafinowanych deserów i słodyczy, takich jak:
- czekolada Dubajska z orzechami i pistacjami
- tradycyjna Kataifi baklava
- roladki z orzechami włoskimi i miodem
- nowoczesne desery z mascarpone, bitą śmietaną i owocami
Specyfikacja produktu:
- Rodzaj: świeże, surowe ciasto w postaci cienkich nitek (ciasto "anielskie włosy")
- Składniki: mąka pszenna, woda
- Alergeny: gluten
- Kraj pochodzenia: [np. Turcja / Grecja – zależnie od dostawy]
- Przechowywanie: chłodne, suche miejsce; po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu kilku dni
- Forma pakowania: oryginalne opakowanie producenta lub konfekcjonowane
Idealne do:
- Wypieku i smażenia na chrupko
- Przekładania czekoladą, masami orzechowymi, nugatem
- Deserów premium typu „Dubai Chocolate Kadaifi”
- Słodkości z dodatkiem pistacji, daktyli, miodu, syropu różanego i pomarańczowego

Postaw na jakość i naturalne aromaty!
Twoje trunki zasługują na to, co najlepsze – wybierz płatki dębowe amerykańskie i odkryj nowy wymiar smaku.
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.