Tłumacz Google
Strona głównaWędliniarstwoJelita Wieprzowe 28 / 30 - 20 mb na kiełbasę
Jelita wieprzowe są używane do kiełbas surowych, gotowanych, suszonych dojrzewających lub wędzonych.
Parametry:
- Kalibracja: 28/30
- Długość: 20mb - kawałki od 1.5 do 2 m
- Jelita konserwowane są solą.
- Temperatura przechowywania 0-14stC.
- Przed użyciem jelita należy 20 min. moczyć w wodzie o temp. 20stC.
- Opakowanie: woreczek przezroczysty
Sposób użycia:
Jelita przed użyciem należy moczyć ok. 20 min. w wodzie o temperaturze ok 30°C.
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
Klienci polecają również:
Szukaj