Opinie o Nas
Strona głównaSerowarstwoPodpuszczka Płynna naturalna 50ml cielęca do sera

Podpuszczka Płynna naturalna 50ml cielęca do sera

9,99 zł

Producent: winoszarnia
Wysyłka: 48 godzin
Produkt dostępny (78 szt)
Waga:0.10 kg
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

Ilość:szt

Natural Rennet to podpuszczka naturalna w płynie zawierająca dwa aktywne składniki, enzymy chymozynę i pepsynę. Proporcja pomiędzy tymi dwoma enzymami zależy od wieku żołądka cielęcego. Standardowo wynosi około 80% chymozyny i 20% pepsyny.

Podpuszczkę tę stosuje się  do produkcji różnych typów sera.

Zaleca się uprzednie rozcieńczenie podpuszczki w przegotowanej i wystudzonej wodzie.

Parametry:

  • Aktywność ≥150 IMCU/ml (1:10 000 MCU)
  • Dozowanie: 15 - 25ml na 100 litrów mleka

Komplet stanowi: korpus butelki, kroplomierz, nakrętka z pierścieniem gwarancyjnym.

Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!

Napisz recenzję
508-382-153
lub
509-783-179
poniedziałek-piątek (10:-18:00)
sklep@winoszarnia.pl
Klienci polecają również:
  • Pomidory z chilli i oregano 100g Mieszanka

    Pomidory z chilli i oregano 100g Mieszanka

    6,00 zł

  • Pieprz czarny Ziarna - 500g Przyprawa peklowanie

    Pieprz czarny Ziarna - 500g Przyprawa peklowanie

    11,99 zł

  • Czubryca Czerwona 500g przyprawa

    Czubryca Czerwona 500g przyprawa

    11,99 zł

  • Czosnek granulowany - 100g

    Czosnek granulowany - 100g

    4,99 zł

  • Chusta serowarska kwadratowa 50 x 50 cm - 2 szt

    Chusta serowarska kwadratowa 50 x 50 cm - 2 szt

    6,99 zł

  • Cynamon Cejloński - 250g Mielony

    Cynamon Cejloński - 250g Mielony

    15,00 zł

...jest pusty

Producent
Powiadomienia

Podpuszczka Płynna naturalna 50ml cielęca do sera

Użytkownik Allegro
0.00% Pozytywnych komentarzy
Typ
Ostatnie
7 dni
Ostatnie
30 dni
Wszystkie
Polecam
0
0
Nie polecam
0
0
Zgodność z opisem
Obsługa kupującego
Koszt wysyłki
Pokaż listę aukcji
Akceptuję
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.