Liście laurowe charakteryzują się silnym aromatem i specyficznym smakiem. Do gotowania najlepsze są suszone liście, ponieważ są mniej gorzkie i bardziej aromatyczne. Liście laurowe nadają potrawom typowy, korzenny smak
Parametry:
- Kraj pochodzenia: Turcja
- Konsystencja: Liście całe: 70%, liście połamane: 30%
- Barwa: jasno-zielona do oliwkowo-zielonej
- Zapach: swoisty, bez obcych zapachów
- Smak: gorzki, bez posmkaów obcych
- Warunki przechowywania: pomieszczenia suche, wilgotność względna do 75%, temperatura max. 25°C
- Opakowanie: saszetka typu DOYPACK z zamknięciem strunowym
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
- Chlorek wapnia - 100g5,00 zł
- Mieszanka przypraw do sera - Pomidorowa4,00 zł
- Podpuszczka Płynna 50ml mikrobiologiczna MicroClag11,00 zł
- Chusta Serowarska Klinek Mały 360 x 320 x 450 2 szt.5,00 zł
- Mieszanka przypraw do sera - Wiosenna - 20g4,00 zł
- Mieszanka przypraw do sera - Bułgarska2,99 zł
- Mieszanka przypraw do sera - Paprykowa4,00 zł
- Podpuszczka Płynna naturalna 50ml cielęca do sera11,00 zł
- Chusta Serowarska Klinek Duży 450 x 380 x 580 mm 2 szt.6,00 zł
- Zestaw serowarski do sera korycińskiego50,00 zł